Cine suntem?

PREZENTARE COMPANIE

FORMEXPERT TRAINING SRL

Echipa FORMEXPERT TRAINING este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania .Este acreditata ca furnizor de formare profesională a adulților pentru diverse calificări, specializări, perfecționări din anul 2018. Organizam cursuri in toata tara si am avut un numar de peste 12.000 de absolventi a programelor de formare profesionala.

Venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Suntem deschisi la nou, empatici, adaptabili la cerinte noi si dornici de a veni in intampinarea clientilor astfel incat, calitatea serviciilor noastre sa fie la cel mai inalt standard. Pentru pregatirea cursantilor, modalitatea de formare este una interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor.

Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. De asemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri.
La Formexpert Training suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora. Prin contractele si colaborarile pe care le avem incheiate cu agentii economici, reusim sa plasam imediat dupa finalizarea cursurilor, absolventii care au rezultate notabile.

formexpert-training-zalau-cursuri-formare-profesionala5
formexpert-training-zalau-cursuri-formare-profesionala4

Tehnologia moderna si dotarile salilor de cursuri (calculatoare de ultima generatie, laptopuri, videoproiectoare etc.), permit desfasurarea in conditii optime a cursurilor de formare profesionala.
Orele de teorie si practica sunt realizate intr-o sintonanta perfecta, astfel incat sa permita aplicarea imediata in practica a cunostintelor teoretice dobandite. Rezultatele foarte bune obtinute la examenele finale confirma buna pregatire a absolventilor nostri si ne recomanda!

Formatorii sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor. Toti formatorii sunt certificati prin diplome acreditate CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Lucram cu profesori calificati si foarte bine pregatiti, cu o lunga experienta, fiind la curent cu ultimele noutati in domeniu ceea ce le permite sa asigure un standard de inalta clasa a cunostintelor predate.

Certificatele eliberate sunt în conformitate cu standardele internaționale, sub antetul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si contin si un supliment descriptiv privind competentele dobandite in urma cursului.