Curs contabilitatea institutiilor publice

FORMARE PROFESIONALĂ

CURS SPECIALIZARE - CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau
este acreditata ca furnizor de formare profesionala a adultilor pentru diverse meserii.

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. acreditata ca furnizor de formare profesională a adulților pentru diverse calificări, specializări, perfecționări organizeaza cursul de perfectionare CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE – NOUTATI LEGISLATIVE.

Cursul se adreseaza persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul compartimentului financiar-contabil din institutiile publice care doresc sa-si imbunatateasca competentele profesionale de specialitate si sa-si consolideze capacitatea de punere in practica a noilor reglementari contabile si fiscale.

Formatorii sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor , calificati si foarte bine pregatiti, cu o lunga experienta, fiind la curent cu ultimele noutati in domeniu ceea ce le permite sa asigure un standard de inalta clasa a cunostintelor predate.

La finalizarea cursului participantii vor primi un certificat de participare emis de S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. in conformitate cu prevederile Codului Administrativ, a H.G. nr. 1066 din 2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesionala a functionarilor publici, respectiv a O.G. nr. 129 din 2000 privind formarea profesionala a adultilor dupa caz. Fiecare cursant va primi pe parcursul desfasurarii cursului un suport de curs.

Durata cursului: 30 ore. Pret: 600 lei/persoana.
Pentru inscrieri este necesar sa trimiteti o fisa de inscriere, copie dupa un act de studii si C.I. la fax. 0360-401171, sau pe adresa de mail: formexpert.training@gmail.com.
Alte informatii la tel. 0741-514104 ; 0770-409162

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA CURS
Descarcă