Curs competente digitale

FORMARE PROFESIONALĂ

COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI CA INSTRUMENT DE INVATARE SI CUNOASTERE

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau,
acreditată ca furnizor de formare profesională a adulților pentru diverse
calificări, specializări, perfecționări organizează cursul de specializare
FORMATOR - COD COR 242401.

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. acreditata ca furnizor de formare profesională a adulților pentru diverse calificări, specializări, perfecționări va organiza cursul de initiere COMPETENTE DIGITALE DE UTILIZARE A TEHNOLOGIEI INFORMATIEI CA INSTRUMENT DE INVATARE SI CUNOASTERE.

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de utilizare a calculatorului si este eligibil pentru : Programul Start-Up Nation 2022, Digitalizare PNRR, Femeia antreprenor 2022 si Start up Diaspora.

CE VEI INVATA LA CURS

  • Sisteme de operare
  • Procesare de text cu Microsoft Word
  • Calculul Tabelar-Microsoft Excel
  • Realizarea prezentarilor Power Point
  • Internet si comunicare
  • Gestionarea suporturilor/dispozitivelor de stocare a datelor/documentelor
  • Asigurarea securitatii datelor/documentelor

Există două variante de desfasurare a cursului: varianta online, pe platformă și varianta clasică de curs, cu prezență fizică alături de formatorii firmei noastre. Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil in functie de nevoile cursantilor.

Formatorii sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor, calificati si foarte bine pregatiti, cu o lunga experienta in domeniu, ceea ce le permite sa asigure un standard de inalta clasa a cunostintelor predate.

La finalizarea cursului participantii vor primi un Certificat de absolvire emis de S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. sub antetul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.

Fiecare cursant va primi pe parcursul desfasurarii cursului un suport de curs.

Durata cursului: 40 ore (20 ore teorie-20 ore practica) Pret: 550 lei/persoana.
Pentru inscrieri este necesar sa trimiteti o fisa de inscriere, copie dupa un act de studii, certificat de nastere si cartea de identitate pe adresa de mail: formexpert.training@gmail.com.
Alte informatii la tel. 0741-514104;0770-409162

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA CURS
Descarcă