Curs de calificare - infirmieră

FORMARE PROFESIONALĂ

CURS DE CALIFICARE - INFIRMIERĂ

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau,
acreditată ca furnizor de formare profesională a adulților pentru diverse
calificări, specializări, perfecționări organizează cursul de calificare
,,INFIRMIERĂ”.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie calificate ca infirmier(a) si sa lucreze in aceasta ocupatie in spitale, gradinite, crese, azile de batrani, laboratoare de analize medicale, clinici medicale.

Durata: Cursul dureaza 5 luni si jumatate cu posibilitatea reducerii perioadei de scolarizare la jumatate, respectiv 3 luni,pentru cei cu experientain domeniu, prin sustinerea unui Examen de evaluare initiala.Partea teoretica se poate desfasura atat in sistem fizic cat si in sistem online pe aplicatia ZOOM, iar partea practica se poate desfasura atat la locul de munca cat si la oricare institutie specializata cu care exista protocol de colaborare.

La finalizarea cursului participantii vor primi un Certificat de calificare acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, insotit de un supliment descriptiv in care se precizeaza competentele profesionale dobandite. Certificate obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivel international.
In baza certificatului obtinut, cursantii se pot angaja ca infirmieri, atat in tara cat si in strainatate.

Pentru inscrieri va rugam sa completati si sa trimiteti fisa anexata la
fax. 0360-401171, sau pe adresa de mail: formexpert.training@gmail.com.
Alte informatii la tel. 0741-514104 ; 0770-409162

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA CURS
Descarcă