Curs de prim ajutor de baza

FORMARE PROFESIONALĂ

CURS DE PRIM AJUTOR DE BAZA

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau,
organizează cursuri pentru acordarea primului ajutor în cazul situațiilor
de urgență adresate personalului din cadrul societăților comerciale, instituțiilor sau unitatilor de invatamant

Viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului.
Daca te-ai aflat vreodata in situatia de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane, cu siguranta stii cat de important este un curs de prim ajutor.
Primul ajutor de baza este doar un ajutor temporar acordat in caz de urgenta pentru salvarea vietii, prevenirea unor complicatii ulterioare si ameliorarea suferintelor pana in momentul in care un serviciu medical adecvat poate sa intervina.

CE ÎNVĂȚĂM?

  • Alcatuirea planului pentru managementul unei situatii de urgenta
  • Resuscitarea cardio-pulmonara
  • Utilizarea defibrilatorului
  • Pozitia laterala de siguranta
  • Acordarea primului ajutor in caz de: trauma, plagi, hemoragii, fracturi, arsuri, insolatie, electrocutare, degeraturi, hipotermie, coma, soc anafilactic, epilepsii, infarctul miocardic acut, accident vascular cerebral, diabet zaharat, atac de panica si hiperventilatie, criza de astm, lesinul, convulsiile, intoxicatii, obstructia cailor respiratorii, inec, accidente rutiere, tehnici de pansament si bandaj, etc

Cursul de prim ajutor este organizat in conformitate cu cerintele art. 10 din Legea nr. 319/2006, privind protectia si securitatea muncii unde se prevede obligativitatea angajatorilor de a avea angajati instruiti in acordarea primului ajutor, numarul acestora fiind adaptat naturii activitatilor si marimii intreprinderii.
In art. 1 0, aliniatele 1 ,2 si 3 se face precizarea ca, angajatorul este obligat, printre altele, sa ia masurile necesare pentru acordarea primului ajutor prin desemnarea lucratorilor care fac acest lucru.
In art. 39, aliniatul 6 se face urmatoarea precizare: Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 6.000 lei urmatoarele fapte: a) incalcarea dispozitiilor art. 9 alin. (1), ale art. 10 si 16.
Cursul este sustinut de catre persoane de specialitate, formatori cu vasta experienta in domeniu,iar programul cursului contine aspecte teoretice si exemplificari practice.

Pretul cursului este de 100 lei/persoana.
Pentru un numar mai mare de persoane, cursul se poate
organiza in unitatea dumneavoastra.
Pentru inscrieri va rugam sa completati si sa trimiteti fisa anexata la
fax. 0360-401171, sau pe adresa de mail: formexpert.training@gmail.com.
Alte informatii la tel. 0741-514104 ; 0770-409162

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA CURS
Descarcă