Curs competente sociale si civice

FORMARE PROFESIONALĂ

CURS COMPETENTE SOCIALE SI CIVICE - PRIM AJUTOR

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau
este acreditata ca furnizor de formare profesionala a adultilor pentru diverse meserii.

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau va organiza cursul acreditat ANC – COMPETENTE SOCIALE SI CIVICE – pentru acordarea primului ajutor în cazul situațiilor de urgență adresate personalului din cadrul societăților comerciale, instituțiilor sau unitatilor de invatamant.

Viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Daca te-ai aflat vreodata in situatia de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane, cu siguranta stii cat de important este un curs de competente sociale si civice – prim ajutor. Primul ajutor de baza este doar un ajutor temporar acordat in caz de urgenta pentru salvarea vietii, prevenirea unor complicatii ulterioare si ameliorarea suferintelor pana in momentul in care un serviciu medical adecvat poate sa intervina.

Cursul este organizat in conformitate cu cerintele art. 10 din Legea nr. 319/2006, privind protectia si securitatea muncii unde se prevede obligativitatea angajatorilor de a avea angajati instruiti in acordarea primului ajutor, numarul acestora fiind adaptat naturii activitatilor si marimii intreprinderii. In art. 10, aliniatele 1, 2 si 3 se face precizarea ca, angajatorul este obligat, printre altele, sa ia masurile necesare pentru acordarea primului ajutor prin desemnarea lucratorilor care fac acest lucru.
Cursul este sustinut de catre persoane de specialitate, formatori cu vasta experienta in domeniu,iar programul cursului contine aspecte teoretice si exemplificari practice cu referire la:

ASPECTE TEORETICE - EXEMPLIFICARI PRACTICE

  • ALCATUIREA PLANULUI PENTRU MANAGEMENTUL UNEI SITUATII DE URGENTA
  • RESUSCITAREA CARDIOPULMONARA
  • ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR IN CAZ DE: PLAGI, FRACTURI, ARSURI, INSOLATIE, ELECTROCUTARE, DEGERATURI, HIPOTERMIE, COMA DIABETICA, ATACUL DE INIMA, ATACUL CEREBRAL, CONVULSIILE, INTOXICATII,RADIATII,SOC ANAFILACTIC
  • MASURI PRIVIND PREVENIREA ȘI CONTROLUL INFECȚIEI CU SARS-COV-2 ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19

Certificatele de absolvire sunt în conformitate cu standardele internaționale, sub antetul Ministerului Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si contin si un supliment descriptiv in care sunt mentionate competente dobandite in urma cursului- Competente sociale si civice – Prim Ajutor.

Pretul cursului este de 450 lei/persoana. Durata 12 ore , din care 4 ore de teorie si 8 ore de practica. Pentru un numar mai mare de persoane, cursul se poate organiza in unitatea dumneavoastra.
Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti o copie de pe CI.ultimul act de studiu, certificat de nastere Informatii la tel. 0741-514104 ; 0770-409162 sau pe adresa de mail: formexpert.training@gmail.com.

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA CURS
Descarcă