Curs de igienă

FORMARE PROFESIONALĂ

CURS SPECIALIZARE - IGIENĂ

S.C. FORMEXPERT TRAINING S.R.L. Zalau
este acreditata ca furnizor de formare profesionala a adultilor pentru diverse meserii.

Conform art. 5 din H.G. 875/2011 „Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amenda de la 5000 lei la 10000 lei pentru persoanele juridice angajarea si/sau mentinerea in unitatile care desfasoara activitate de productie si de comercializare a produselor alimentare, de alimentatie publica si colectiva, servicii si productie de apa potabila, precum si servicii de intretinere corporala a personalului fara certificatul de instruire profesionala privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena, conform reglementarilor legale in vigoare”.

Incepand cu luna martie 2018 societatea noastra a obtinut avizul de la Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale pentru a organiza cursurile de „Notiuni fundamentale de igiena” pentru urmatoarele domenii (Module):

MODULE AVIZATE

  • SERVICII DE PRODUCTIE, DEPOZITARE, TRANSPORT SI COMERCIALIZARE A ALIMENTELOR, INCLUSIV ALIMENTATIE PUBLICA SI A COLECTIVITATILOR
  • SERVICII DE CURATENIE IN UNITATI DE ASISTENTA MEDICALA, COLECTIVITATI DE COPII SI TINERI, UNITATI DE CAZARE (HOTELURI, MOTELURI, CABANE, etc.)
  • PRODUCTIA SI DISTRIBUTIA APEI POTABILE SI PRODUCTIA APEI IMBUTELIATE
  • SERVICII DE INGRIJIRE CORPORALA (COSMETICA, FRIZERIE, COAFURA, MANICHIURA, PEDICHIURA, MASAJ, etc.)
  • SERVICII DE TIP DEZINFECTIE, DEZINSECTIE, DERATIZARE

Oferta include valoarea tuturor materialelor necesare desfășurării cursului, respectiv: suport de curs aferent modulelor predate, lista cursanți/catalog întocmit pe baza documentelor de identitate ale participanților la curs, examinarea finală, diplomele de absolvire, taxele aferente desfășurării cursului,taxele examinării finale a cursanților.

Diplomele eliberate in baza cursului au valabilitate 3 ani si respecta cerintele legislatiei in vigoare (Ordinul 1225/2003 emis de MS si MECS;HG 857/2011;ORD.MS119/2014;232/2004).
Lectorul nostru este medic specializat in epidemiologie, iar metodele de predare sunt interactive, cu exemple practice si prin mijloace moderne (predarea se face prin videoproiector).
Programul pe care vi-l propunem ia in considerare inclusiv deplasarea lectorului la unitatea dumneavoastra.

Pretul cursului „Notiuni fundamentale de igiena” este de 100 lei.
Pentru inscrieri va rugam sa completati si sa trimiteti fisa anexata la
fax. 0360-401171, sau pe adresa de mail: formexpert.training@gmail.com.
Alte informatii la tel. 0741-514104 ; 0770-409162

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA CURS
Descarcă